Nedēļas horoskops: Vērsis atrisinās problēmas, un Zivis atteiksies no azartspēlēm, prognoze visām zvaigznāju pārstāvjiem

Horoskops visām zodiaka zīmēm 15. – 21. janvārim.

Auns.

Septiņas dienas solās būt ļoti veiksmīgas – galvenais ir to aktīvi uzsākt. Un vēl viens profesionāls zvaigžņu padoms: nesūdzieties vadībai par pastāvīgu nogurumu un miega trūkumu. Priekšnieks var pārprast jūsu vārdus un sākt meklēt aizstājēju. Atbrīvojieties no lietām, kas sen nav lietotas, bet tikai aizņem vietu. Piektdien izmanto savu neticamo šarmu, lai apburtu cilvēku, kas tev patīk.

Vērsis.

Jūs varat tikt galā ar jebkuru uzdevumu, tāpēc varat droši uzņemties savu uzkrāto problēmu risinājumu. Turklāt dažiem izdevies pazust paši, tāpēc darba apjoms samazinājies. Beidz idealizēt cilvēkus – ne visi, kam tu uzticies, uzskata tevi ne tikai par draugu, bet pat par paziņu. Sestdiena ir lielisks laiks atpūtai draugu lokā pēc smagas darba nedēļas.

Dvīņi.

Tu vispār neko negribēsi darīt, bet no lietām aizbēgt nevarēsi. Tāpēc labāk ar tiem tikt galā “šeit un tagad”, lai pēc kāda laika pie tā nebūtu jāatgriežas. Dodoties komandējumā, pievērsiet uzmanību savām personīgajām mantām: zādzība vai nozaudēšana ir reāls risks, ja neesat piesardzīgs. Autovadītājiem uz ceļa jābūt īpaši uzmanīgiem: iespējami nelieli negadījumi, kuros iesaistīti gājēji.

Vēzis.

Visums liek jums pārbaudīt, uz ko jūs esat spējīgs. Neļauties panikai! Tagad jūs varat tikt galā ar jebkādām grūtībām. Uzskatiet šo par iespēju spīdēt un parādīt, kurš patiesībā ir atbildīgs. Esiet piesardzīgs ar aizdevumiem: pārliecinieties, ka tie ir nepieciešami un saprātīgi. Nezaudējiet galvu mīlestībā: pirmais iespaids par cilvēku ne vienmēr ir pareizs.

Lauva.

Pagājusi tikai puse mēneša, un esi paspējis izdarīt vairāk nekā visa pagājušā gada laikā. Paņemiet nelielu brīvdienu un izklaidējieties, jo esat pelnījuši atpūtu. Labas ziņas vientuļajiem – tu spēsi apburt jebkuru, tavam šarmam un harizmai neviens nevar pretoties. Rūpīgi padomā, kā tiksi galā ar milzīgo fanu pulku, kas vēlas pēc tavas uzmanības! Šis nav labākais laiks diētas sākšanai: tas negatīvi ietekmēs jūsu veselību.

Jaunava.

Jūsu sociālā akumulators ir gandrīz tukšs, un jums ir nepieciešams nedaudz atpūsties. Uz dažām dienām norobežojieties no cilvēkiem, lai papildinātu savu enerģijas bilanci. Tas nenozīmē, ka jums ir jābēg no pilsētas – bet jāsamazina kontakti ar kolēģiem, draugiem un mīļajiem līdz minimumam.

Lasi vēl: Jaunas dzīves sākumā: janvāra beigās sāksies gluda balta svītra četrām zodiaka zīmēm – kurām tiešām veiksies

Uzkrājušās ģimenes problēmas atgādina sniega piku, kas jebkurā brīdī var uzkrist uz galvas. Negaidiet to dienu, bet sāciet tos risināt tagad.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment